Rasmus Lyberth i fuld gang med nyt album

Rasmus Lyberths seneste udgivelser, Asanaqigavit og Hey Hey, har været meget populære både herhjemme og i udlandet. Nu er der et tredje album på vej, som tredje og sidste album i hans trilogi.
Skrevet af Simon Uldum -
17. juli 2014 10:34

- Dette album bliver det tredje og sidste album i min trilogi. Jeg har længe gået og tænkt på, at lave en afslutning til Asanaqigavit og Hey Hey, og det er så den vi er i gang med nu. Så nu er mit mangeårige projekt med trilogien så småt ved at nå sin afslutning, og albummet kommer til at hedde "Alaatsinaassuseq aquttoralugu", fortæller Rasmus Lyberth til KNR.gl.

Indspiller i berømt lydstudie
Rasmus Lyberth er i fuld gang med indspilningerne i et berømt studie, nemlig i Focus Recording i Helsingør, som er ejet af Hans Nielsen.

Mange kendte navne har haft deres gang i studiet, blandt andet Chris Minh Doky, Sanne Salomonsen, Kim Larsen, Outlandish, Poul Dissing, Niels Henning Ørsted Pedersen, Erann DD, Bent Fabricius Bjerre, for blot at nævne nogle.

LÆS OGSÅ Rasmus Lyberth: Mit livs oplevelse

Det, der kommer til adskille Rasmus Lyberths kommende album fra de andre udgivelser er, at samtlige tekster og melodier er skrevet i Odense, hvor Rasmus Lyberth bor i dag, og her har han haft god tid, til at fordybe sig i dem. Og som Rasmus Lyberth selv siger det, så er det blevet til nogle rigtig gode sange.

Internationale musikere i studiet
Rasmus Lyberth har allieret sig med internationale musikere til indspilningen af det nye album ”Alaatsinaassuseq aquttoralugu”, Kristoffer Jul på klaver og hammondorgel, den afrikanske guitarist Alain, trommeslageren Ayi Solomon, der ligeledes kommer fra Afrika, bassisten Ulrik Skytte Andersen samt violinisten Jane Clack.

Og Rasmus Lyberth tilføjer, at der sagtens kan komme flere musikere på, under indspilningerne.

- Vi håber at kunne udkomme med det nye album i efteråret, hvilket jeg glæder mig utrolig meget til, fortæller Rasmus Lyberth til KNR.gl.