300.000 kr. til idrætten fra NunaFonden

I anledningen af Grønlands Idræts Forbunds (GIF) 60 års jubilæum var der en mild pengeregn over idrætten. Den glade giver var NunaFonden, der betænkte hele Grønlands idræt med den fyrstelige sum af 300.000 kr.
Skrevet af Peter Troelsen
18. juni 2013 11:05

Fonden har valgt at donere de mange penge til GIF som en påskønnelse af de mange frivilliges store arbejde for idrætten her i landet. Pengene kan være en hjælp til at der også i mange år fremover gøres en ekstra indsats for at udbrede interessen for breddeidrætten.

Vi har rigtige mange frivillige tilknyttet idrætten. Det at være en del af denne organisation og se børn vokse, hold udvikle sig og mål bliver nået er en gave i sig selv, men dette rygstød fra Nunafonden bekræfter os i at vi ved at sætte fokus på kompetenceudvikling på det frivillige niveau kan flytte idrætten op på et endnu højere niveau.

-Vi kan ikke takke vores frivillige nok for den forskel de gør – den værdi de skaber. Den glæde de mange tusinder af børn oplever dagligt hele året rundt. På nuværende tidspunkt er idrætten ved at lægge de sidste brikker på plads i forhold til en ny vision og strategi der sætter fokus på børn, unge, kompetenceudvikling og sundhed, fastslår formanden for Grønlands Idræts Forbund Carsten Olsen.