Nukissiorfiit lancerer ny hjemmeside

Adressen er den samme, men så holder al sammenligning også op. Nyt udseende, nyt indhold og nye muligheder for brugerne, er hvad nukissiorfiit.gl fremover vil byde på. Som noget helt nyt vil Nukissiorfiit fremover også have et site specielt henvendt til brugerne af smartphones.
Skrevet af Peter Troelsen
22. februar 2013 05:30

Forbrugere, erhvervsliv, politikere og undervisere henvender sig ofte til Nukissiorfiit for at få informationer. Nu har forsyningsvirksomheden lavet en webportal, hvor alle kan finde den viden, de hver især har brug for.

-Vi har behov for et sted, hvor vi kan samle vores viden og samtidig målrette den til de forskellige grupper. Det har vi fået med den nye webportal, hvor kunderne får deres eget univers med informationer om bl.a. regninger og priser, mens fx entreprenørfirmaer kan klikke sig ind i et andet univers og finde viden om vores anlægsprojekter eller licitationer, hvilket er mere relevant for dem,” siger Nukissiorfiits kommunikationsstrateg Anja Rosa Qvist.

I og med at flere og flere borgere er blevet udstyret med en smartphone, har Nukissiorfiit nu udvidet servicen til netop denne gruppe af borgere. Med en smartphone i hånden kan følge med i deres forbrug hos Nukissiorfiit. Den nye hjemmeside giver borgerne helt de samme muligheder for at holde snor i deres forbrug.

-Det er vores ønske, at kunderne får øjnene op for mulighederne i ”Følg dit forbrug”, hvor man dagligt via websitet kan aflæse sit energiforbrug. Viden om eget forbrug er nemlig med til at skabe den mere energibevidste adfærd, som Nukissiorfiit opfordrer alle til at udvise af hensyn til både samfundsøkonomien og miljøet, ”siger kommunikationsstrateg Anja Rosa Qvist.