Stop for eftersøgningen på Nick

Efter en uges intens søgen efter den 19-årige Nick Duus Hansen, må den nu fortsætte på frivillig manér.
27. juli 2013 16:07
Politiet i Kujataa har truffet den svære beslutning om foreløbigt at indstille eftersøgningen af den 19-årige Nick Duus Hansen.
 
Han sejlede for en uge siden fra Narsaq Havn tidligt om morgenen og er ikke set siden. Sammen med frivillige i byen har inspektionsskibet Vædderen fra arktisk kommando med sin helikopter og sammen med politikutteren Sisak III, ledt forgæves efter Nick Duus Hansen, og nu har myndighederne givet op. Flere borgere i byen har dog tænkt sig at fortsætte med at lede efter den forsvundne Nick.
 
Det seneste mulige spor efter båden og manden, er at en kvinde i Arsuk så en ukendt mand tanke brændstof en dags tid efter Nick Duus Hansens forsvinden. Omkring klokken 10.00 sejlede manden nordpå. Hvis båden er kæntret er her en liste over ting, der måske er i båden, der kan flyde på vandet og ses fra lang afstand:
 
- To gule 20-liters benzindunke.
- To blå fendere.
- To hvide fendere.
- Bøjer i farverne orange og hvid.
- To grå overlevelsesdragter med orange skuldre.
- Mørkeblå hynder/puder med mønster.
- To årer, en bådmandshage og en sort 10-liters benzindunk med rød hætte.
 
Med de oplysninger håber politiet, at frivillige vil fortsætte med at lede efter Nick Duus Hansen og kontakte med med oplysninger på tlf. 70 11 24.
 
Websitet Sermitsiaq.AG fortæller i øvrigt, at fire kvinder med Edda Lyberth i spidsen har sat gang i en pengeindsamling til at dække de udgifter de frivililge har til benzin.