Spritbilist påkører 13 årig

Lidt over klokken 20 i går aftes påkørte en spirituspåvirket bilist en 13-årig dreng ved Passet nær Godthåbhallen i Nuuk.
Skrevet af Karsten Sommer
15. marts 2013 07:29

Vicepolitikommissær Pavia Kleist fortæller, at politiet fik en anmeldelse kl. 20.12 om en bil, der kom kørende på fortovet ned ad bakken. Det var lykkedes anmelderen at undvige bilen, men da han gik længere frem, fandt han først en sko og dernæst en ung dreng, der var blevet ramt af bilen, da den kørte på fortovet.

Bilisten var kørt videre efter påkørslen, men politiet fik kort efter melding fra en anden bilist, som fortalte at han kørte bag en bil, der slingrede voldsomt.

Senere fandt politiet bilen parkeret med knust forrude, og anholdt i den forbindelse en 33-årig beruset mand, der havde kørt bilen.

Pavia Kleist fortæller at den 13-årige dreng nu er indlagt med et brækket ben samt overfladiske skrammer, og at han heldigvis er uden for livsfare.

Den 33-årige bilist er taget i forvaring, og vil blive anklaget for både spirituskørsel, samt for at flygte fra påkørslen, uden at komme den tilskadekomne til hjælp.

Vicepolitikommissæren fortæller at politiet selvfølgelig ser med stor alvor på en sådan sag, der både involverer spirituskørsel og flugtbilisme.