Så blev vinderne fundet i GM i håndbold

En hel uges kampe i Inussivik førte lørdag aften frem til, at Grønlands Håndbold Forbund kunne kåre landets bedste ungdomshold indenfor U-16 og U-19 for drengene og U-16 hos pigerne. Der blev spillet mange spændende kame, og det blev endnu engang bevist, at Grønland også i fremtiden råder over et glimrende potentiale til at fastholde sin position i international håndbold.
Skrevet af Peter Troelsen
31. marts 2013 15:50

 

Vinderne i U-16 rækken for pigerne blev SAK fra Sisimiut, imens Kâgssagssuk fra Maniitsoq vandt sølv. Bronzemedaljerne tilfaldt NÛK fra Nuuk.

Hos drengene i U-16 kategorien var det de samme byer, der ende på medaljeskammelen, men GSS fra Nuuk var vinderne af guldmedaljen. På de næste pladser kom Kâgssagssuk og SAK.

I den ældste ungdomskategori var der Nuuk-dominans. Her vandt GSS foran NÛK og Norsaq HC fra Aasiaat tog bronzemedaljerne med hjem efter en uges håndbold i Nuuk.

GHF takker de deltagende spillere, ledere og dommere for en uges glimrende håndbold. Der er også en stor tak til Inussivik for fremragende omgivelser, og der sendes også en varm til til Kommuneqarfik Sermersooq for at have fundet indkvartering til alle de udenbys deltagere.

Se stillinger og årets hold i de tre rækker herunder.