RG's elevtræf blev en øjenåbner for deltagerne

14 unge under uddannelse i Royal Greenland, fik sig noget af en øjenåbner under et elevtræf i Kangerlussuaq. De fik en masse nyttige input, fremgår det af en artikel på Seafoodkoncernens hjemmeside.
21. juli 2014 05:45

Og så var det ifølge Royal Greenlands HR-konsulent Ester Arens dejligt at se, at mange af deltagerne fik øjnene op for, at de selv må tage initiativ til at ændre på nogle dårlige vaner for at opnå et bedre livsmønster.

Og det var netop et af formålene med elevtræffet at forbedre elevernes selvindsigt, så de blandt andet kan genkende både dårlige som gode handlemønstre og gøre noget ved dem. Eleverne fik værktøjer og fik hver især til opgave at lave handleplaner for sig selv, med fokus på at bryde dårlige vaner og få nogle gode i stedet.

Deltagere begejstret over virksomhedens strategiplaner

Træffet blev en øjenåbner i mere end en forstand, idet deltagerne opdagede, hvor vigtig kendskabet til Royal Greenland som en global virksomhed er. Især har deltagerne været begejstrede for at få indsigt i virksomhedens strategiplaner.

Der var blandt deltagerne stor tilfredshed med forløbet af elevtræffet, som Royal Greenland nu vil gøre til en årligt tilbagevendende begivenhed.