Rekordmange berusere i Nuuk

Denne weekend bød på et helt usædvanligt højt antal berusere, der ikke var i stand til at tage vare på sig selv. Hele 11 mennesker måtte ordensmagten tage vare på, så de ikke gjorde skade på sig selv.
Skrevet af Peter Troelsen
04. februar 2013 09:17

Politiet måtte køre flere af dem hjem, da de enten var faldet i søvn eller ikke kunne klare sig uden hjælp. Enkelte måtte afhentes i ambulance og køres til Sana. 6 berusere måtte sove deres brandert ud i detentionen.

Ud over stangstive folk var politiet også beskæftiget med voldssager, husspektakler og værtshusuorden. 5 voldssager, 5 tilfælde af værtshusuorden og hele 11 husspektakler var, hvad politiet måtte tage sig af.

Nuuk politi har i aften og nattetimerne iværksat indsats med henblik på at dæmme op for de mange indbrud, som er sket i løbet af januar. Weekenden forløb indtil natten mellem søndag og mandag uden indbrud, men i nat kl. 00.24 indgik anmeldelse fra Securitas om indbrud i Teles hovedbygning. Politiets patrulje anholdt umiddelbart efter den ene af gerningsmændene, som vil blive afhørt nærmere om forholdet, oplyser Niels Nyvang fra politiet i Nuuk.