Martin Møller på træningslejr inden Vinter OL

Langrendsløberen Martin Møller forbereder sig i disse dage på sin deltagelse i De Olympiske Vinterlege i Sochi. Det sker i Italien, hvor Martin har opslået sin træningskvarter.
Skrevet af Peter Troelsen
31. januar 2014 10:51

Det ligger i 1800 meters højde, så Møller kan få øvet sig i at konkurrere i højden. I Sochi foregår konkurrencerne i 1500 meters højde. På den måde får Martin Møller sin krop vænnet til de betingelser, der afviger en del fra konkurrence i lavere højder.

-Jeg har i de sidste 2 måneder boet fem uger i højder på over 1.500 meter, så jeg er godt forberedt. At bo i højden er en del af en langsigtet plan op til OL. Det har kun været muligt med gode sponsorers hjælp, forklarer Martin Møller til hans hovedsponsor Royal Greenlands hjemmeside.

Ved OL har Martin Møller de bedste muligheder for en god placering i skisportens kongedisciplin 50 km. Den afvikles på OL´s sidste dag d. 23. februar. Vinter OL i Sochi starter fredag d. 7. februar.

- Fra efteråret af har jeg tabt mig to kg. Jeg føler mig lettere og meget klar til at løbe hurtigt i OL, lover Martin Møller.