Knap 600 deltog i virksomhedsstafet

En af de store folkelige idrætsbegivenheder her i landet - DHL Tele Post Stafetten - blev afviklet i Nuuk i går. Ikke færre end 115 stafethold med 575 løbere blev sendt af sted af Naalakkersuisuts viceformand, Steen Lynge.
07. juni 2013 05:30

Det første hold løbere blev sendt afsted med fuld musik fra Nuuk Byorkester, Tele Posts eget band og så gruppen The Påhængsmotor - Festligt og fornøjeligt.

Hos kvinderne var det holdet med det spøjse navn Sukkachock, der løb af med sejren. Hos mændene var det holdet Nuuk Arpak Shop, der sikrede sig pokalen. Mens det i mix- konkurrencen, det vil sige hvor mænd og kvinder løber sammen, var holdet fra advokatfirmaet Meinel, der løb først over målstregen.

Tele Post lover allerede nu i en pressemeddelelse, at stafetten vil blive gentaget næste år på den første torsdag i juni, og det bliver den 5. juni, hvor det både er Grundlovsdag og Fars dag.