Island kalder for bordtennislandsholdene

Imens mange andre sportsgrene ser frem til en tur til Island Games på Bermuda, kigger landets bedste bordtennisspillere ikke længere væk end Island. Bordtennisspillerne skal ikke til de varmere himmelstrøg, men i stedet for til en stærkt besat turnering i Island.
Skrevet af Peter Troelsen
03. juli 2013 04:03

Der spilles fuldt program ved stævnet, der strækker sig fra 4. – 8. juli. Det vil sige single, double for herrer og damer og mixed double, så deltagerne får nok at se til. Stævnet har deltagelse af både det islandske og det færøske landshold og så er der også spillere fra både Danmark og Norge repræsenteret.

Det er lang tid siden at landsholdet har været samlet, så landstræner Tommy Jørgensen og hans assistent Petrus Brønlund ser frem til at se spillerne i kamp.

-Der er mange nye spillere med på holdet i år, men også en stamme af rutinerede spillere. De skal lære fra sig til de nye, og jeg ser frem til at se i hvilket omfang de unge kan presse de langt ældre spillere, de skal møde under stævnet på Island, forklarer Tommy Jørgensen.

Herreholdet består af Ivik Nielsen, Bat 98, Aqqalu Nielsen, Bat 68 og Dines Hammeken, Ukaliatsiaq 93.

Kvinderne er repræsenteret af Arnannguaq Lyberth, Bat 98, Nukannguaq Søholm, Bat 98 og Bodil-Mona Frederiksen, NNAP.