IA byder på urandebat og musik til årets Kulturnat i Folketinget

Som traditionen byder, er der Kulturnat i København den dag skolernes efterårsferie starter, og det gør det fredag d. 11. oktober. Derfor vil der fra alle partierne i Folketinget blive budt velkommen til borgerne i hovedstaden. Blandt andet IA, der byder på musik og debat.
Skrevet af Peter Troelsen
10. oktober 2013 09:50

Ikke overraskende er det debat om uran IA har tænkt sig at byde gæsterne på under fredagens Kulturnat i København, og aftenens været hos IA er Johan Lund Olsen, der som bekendt er stedfortræder for Sara Olsvig i den periode, hvor Olsvig deltager i Inatsisartuts efterårssamling.

Urandebatten hos IA har deltagelse af Verdensnaturfonden, miljøorganisationen NOAH og flere andre debattører.

-Vi har været så heldige, at det er lykkes os at få fat i den unge prisvindende sanger Malu Rohmann, som i år har fået tildelt prisen ”Emerging Female Artist, Greenland Award”, så jeg ser frem til en spændende aften. Og alle er naturligvis meget velkomne, fastslår Johan Lund Olsen.

Der er altid stor tilslutning til Kulturnatten i København, og sammen med DR er Folketinget altid blandt de institutioner der får flest besøgende. De senere år har der været mellem 10.000 og 17.000 besøgende på Borgen denne ene aften om året, hvor alle har adgang til magtens centrum i Danmark.

Læs mere om Kulturnatten i Folketinget her: http://www.ft.dk/Aktuelt/temakulturnat.aspx