GM i bordtennis afvikles i påsken

Landets bedste bordtennisspillere i alle aldersklasser er samlet i Nuuk hen over påsken. Her skal de afgøre, hvem der er Grønlands fremmeste med bordtennisbat og celluloidbold. Der afvikles både individuelle mesterskaber og en holdturnering.
Skrevet af Peter Troelsen
26. marts 2013 12:16

Det er Godthåbhallen, der ligger omgivelser til de mange kampe, som skal afvikles fra langfredag og frem til anden påskedag, hvor finalerne afvikles. Her er blandt andet lysforholdene tæt på optimale, og netop lyset betyder rigtigt meget for verdens hurtigste sport.

-Vi har et travlt og meget komprimeret program i de fire dage, vi har til at afvikle vores mesterskaber. Sådan er konceptet, og sådan nyder vi at afvikle vores store kampe. Det betyder også, at vores unge spillere kan få en masse inspiration af at se på de rutinerede spillere og måske lære et par fik, som de selv kan bruge senere i turneringen, fastslår formanden for bordtennisforbundet Emil Kleemann overfor knr.gl.

I påsken afvikles der megen sport i Nuuk, men fra bordtennisforbundets side er der ikke noget at klage over. Der er gode forhold for sporten, og der er ikke nogen problemer med at finde overnatning til spillerne.

-Vi har haft en god og frugtbar dialog med kommunen, og vi har fået fine forhold for de spillere, der kommer ind til Nuuk fra kysten. Det drejer sig om ca. 150 spillere, der i løbet af fire dage i påsken får spillet bordtennis mod andre af landets bedste i deres aldersklasse, siger Emil Kleemann, der ser frem til en særdeles travl påske i bordtennissens tjeneste.