Enoksen: INI må sætte huslejen ned

Nu må A/S INI sætte huslejen ned, hvis samfundet skal hjælpe de mindre bemidlede, som bruger næsten alt deres indkomst til at betale til tiden, på grund af risikoen for at blive smidt ud.
Skrevet af Apollo Jeremiassen
12. september 2014 07:12

Det siger formanden for Parti Naleraq, Hans Enoksen, efter at Boligselskabet A/S INI har strammet op over for 90 udsatte lejere, der har boet midlertidigt i selskabets lejligheder og fra 1. september fik besked på, at forlade lejlighederne indenfor tre måneder.

Forsvarer ikke folk der ikke betaler til tiden
Hans Enoksen gør opmærksom på, at han ikke taler for de mennesker der ikke betaler til tiden.
 
- Min bekymring er, at A/S INI efterhånden har alt for høj husleje, så de mindre bemidlede bruger næsten alt deres indkomst til at betale husleje ,hvis de ikke skal smides ud i kulden.

LÆS OGSÅ VIDEO Hårde konsekvenser ved huslejerestance

Derfor mener Hans Enoksen, at Boligselskabet A/S INI nu må sætte huslejen ned, i stedet for at komme med sorte tal på deres regnskab.

Kan koste samfundet mange penge
- Det, at A/S INI stræber efter overskud, går udover lejere, som samfundet i sidste ende med at tabe. Og det vil koste samfundet mange penge.

- Derfor må landets politikere og kommunerne, sammen gøre noget, inden vi taber alt for mange mennesker i uvished, slutter formanden for Parti Naleraq, Hans Enoksen.

LÆS OGSÅ   90 dårlige husleje-betalere sendt på gaden