En verdensomspændende dille kommer i dag til Grønland

Nu er det Grønlands tur til at synge med på Happy!
Skrevet af Karsten Sommer
20. april 2014 14:39

Den amerikanske musiker Pharrell Williams hitter lige for tiden verden over med sangen Happy. Hans officielle video viser masser af forskellige mennesker, der danser og synger med på den glade og optimistiske melodi med det gode budskab.

Pharrell Williams video har sat en bølge af kopivideoer i gang overalt i verden, hvor folk fra alverdens lande laver deres egne versioner af videoen.

I dag lander ideen i Grønland, hvor idémanden Mads Pihl fra Visit Greenland på Facebook har sendt opfordringen:

- Kom og vær med til at filme en grønlandsk version af Pharrell Williams' "Happy". Søndag aften klokken 19.30 ved Nuuk Playground i centrum. 

Holdet bag projektet tog hul på optagelserne i eftermiddags ved skiliften, og hen under aften går det altså løs i Nuuks bymidte, hvor folk får mulighed for at danse og fjolle til sangen om det, vi alle drømmer om at være - happy - lykkelig.

- Vi vil bare gerne lave en udgave fra Grønland hurtigst muligt, fordi det er nu bølgen ruller på verdensplan, siger Mads Pihl, der glæder sig til at sende et arktisk bidrag af sangen ud på nettet, hvor der i forvejen ligger versioner fra alle hjørner af verden.

Ingen har patent på ideen - så bare gå i gang med at lave jeres egen version i byer og bygder langs kysten, lyder opfordringen fra Mads Pihl..