Ballade i bestyrelsen hos Grønlands Håndbold Forbund

Bestyrelsen hos Grønlands Håndbold Forbund er ikke længere funktionel. Hele fire ud af syv medlemmer har forladt bestyrelsen i protest over de forhold bestyrelsen har fungeret under.
Skrevet af Peter Troelsen
25. juni 2013 09:30

Både formand og næstformand har taget deres gode tøj og er gået, og det samme er tilfældet med bestyrelsens kasserer og sekretær. Dermed står GHF tilbage med tre menige bestyrelsesmedlemmer og en bestyrelse, der slet ikke kan betragtes som velfungerende.

I forbindelse med sidste generalforsamling i foråret var der en del snak om de ting, der var på dagsordenen, og derfor blev der afholdt en ekstraordinær generalforsamling i weekenden. Det var her at bestyrelsen kollapsede, og GHF står tilbage med nogle dybe sår, der vil tage lang tid om at hele.

Den nu afgåede formand for GHF Elise Bruun siger følgende om sin fratræden:

- Det er med stor ærgrelse, at jeg vælger ikke at fortsætte. Jeg har brugt enormt meget tid på GHF de sidste mange år, og havde glædet mig til at arbejde med en stærk bestyrelse, men de interne stridigheder gør det umuligt for mig at fortsætte. Det er en beslutning, jeg er rigtig ked af at skulle tage, da jeg virkelig bænder for at fremme håndbolden for specielt børn og unge i Grønland. Jeg har haft fornøjelsen af at være med herrelandsholdet i snart 2 år, det gør mig ondt at skulle forlade dem. Jeg ønsker håndbolden i Grønland en rigtig god fremtid.