Alt udsolgt til stafetten

For anden gang har firmaer og private mulighed for at deltage i DHL TELE-POST stafetten, der er en 5 x 5 km stafet, som foregår i centrum af Nuuk. Løbet, der kaldes ”Verdens største motionsløb” arrangeres af DHL, TELE-POST, NS84 og Grønlandsbanken. DHL og TELE-POST melder ”alt udsolgt” til dette års stafetløb, der finder sted torsdag 6. juni kl. 17.00.
Skrevet af Simon Uldum -
04. juni 2013 11:46

I fredags nåede antallet af tilmeldte hold op på 100, hvilket også var arrangørernes mål for i år. Sidste år deltog 72 hold.

Løbet skydes i gang kl. 17.00 af formanden for Naalakkersuisut, Aleqa Hammond.

Med 100 stafethold og dermed 500 løbere har DHL TELE-POST Stafetten efterhånden udviklet sig til et af Grønlands største motionsløb.

- Vi er utroligt glade for den store opbakning, som Stafetten har opnået på bare tre år, siger HR-chef Karl-Henrik Simonsen.

Han står selv på scenen, når TELE-POST Band vanen tro sammen med Nuuk Byorkester og bandet ”the påhængsmotors” sørger for de musikalske indslag i Inussivik.

Arrangørerne håber derfor på, at familie, venner og kolleger vil komme og støtte løberne og få en festlig og hyggelig oplevelse med i købet.

DHL TELE-POST Stafetten arrangeres i samarbejde med skiklubben NS-84, som sørger for hoppeborg til børnene samt mulighed for at købe mad og drikke.